Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Design on Stock in Zwolle

Design on Stock bij Spinde Next in Zwolle

Spinde Next Interieur Design is de officiele dealer van Design on Stock in Zwolle en omgeving.  Wij hebben een groot gedeelte van de Design on Stock collectie staan en onze interieur designers kunnen u uitstekend informeren naar de mogelijkheden van deze mooie moderne zitmeubel collectie. Wilt u interieuradvies? Ook geen probleem maar dan is het verstanding om van te voren een afspraak te maken.

Design on Stock.

Uit liefde voor het vak hebben is deze prachtige collectie van Design on Stock tot stand gekomen. Design on Stock is een Nederlands design meubelmerk waarvan de collectie volledig in Nederland word geproduceerd. Daarom krijgen al deze meubels het kwaliteitsstempel ‘Made in Holland’.

Design on Stock staat voor topdesign. Alle modellen zijn ontworpen door ontwerpers die hun sporen al verdiend hebben en zijn daardoor uniek. Op dit moment ontwerpen Marike Andeweg, Roderick Vos, Gerard van den Berg, Studio Tom Dissel, Gijs Papavoine, Edward van Vliet, Frederik Roijé en Studio Foorumi de collectie. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is natuurlijk ook erg belangrijk. Daarom zijn al onze meubels zeer scherp geprijsd.

Levertijden van drie maanden of meer behoren vanaf nu tot het verleden. Design on Stock zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van mooie designmeubels. Binnen een paar weken staan de nieuwe meubels bij u thuis.

De bekleding is een belangrijk onderdeel voor het maken van uw keuze. Het bepaalt de uitstraling en u wilt graag dat uw meubels lang mooi blijven. Design on Stock heeft stoffen en leersoorten geselecteerd voor alle uiteenlopende woonsituaties en toepassingen. Bij ons in de showroom kunt u een uitgebreid advies krijgen over welke mogelijkheden er zijn en welke bekleding het beste bij u past.

Een definitieve keuze maken is erg lastig zonder het thuis eerst te testen. Daarom heeft Design on Stock een unieke service. Bent u bij levering niet helemaal tevreden over de keuze van uw nieuwe meubels, dan is ruilen altijd mogelijk. Kijk voor de voorwaarden op https://www.designonstock.com/nl/kopen/meubels-ruilen/

Kortom: Géén lange levertijden, géén ingewikkelde servicevoorwaarden, maar prachtige designmeubels tegen een scherpe prijs!

Mogen wij u binnenkort bij ons in de showroom in Zwolle verwelkomen? Om o.a. modellen Aikon lounge, bloq, Aikon, Cascade, Nosto en Komio te komen bewonderen / proberen?

Woonwinkel Spinde Next in Zwolle heeft een uitgebreide collectie moderne tijdloze meubelen. Bent u op zoek naar meer dan alleen een meubel? Geen probleem wij verkopen namelijk ook vloerkleden, gordijnen , duettes, houten lamellen, vouwgordijnen, behang , verf ect. Kortom meer dan genoeg reden om eens bij ons langs te komen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.