Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Search
Search
Close this search box.
interieuradvies zwolle interieur winkel woonwinkel meubelzaak

Tijd
loos
van
deze
tijd

Interieuradvies Zwolle

“Het interieur van uw huis of onderneming bepaalt voor een belangrijk deel wie u bent of wat u wilt uitstralen. Persoonlijke items zoals kunst, souveniers en familiestukken zijn daarbij belangrijk net als goed meubilair en mooie verlichting.”
interieuradvies zwolle spinde next
interieyur advies zwolle tekeningen stoffen meubelen kleuren

Interieur
advies op maat

Bij Spinde Next Interieur Design Zwolle denken we graag met u mee. We kunnen u begeleiden in het hele interieur proces van idee tot eindresultaat. In onze showroom krijgt u een goed beeld van onze denkwijze over woninginrichting.

Wij houden van modern interieur maar sober, ingetogen en zoveel mogelijk gebruik makend van natuurlijke materialen. We werken met prachtige collecties zodat we alles kunnen leveren om een huis tot een thuis te maken.

Verlichting bepaalt de juiste sfeer in huis. Licht moet praktisch zijn waar nodig en in het hele huis moet verlichting zorgen voor een goede ambiance. Wij geven u graag het juiste advies.

Voor interieuradvies kunt u altijd op bezoek komen bij Spinde Next Interieur Design Zwolle. Mocht u tekeningen hebben of foto’s van uw huis neem ze dan gerust mee. We kunnen ook bij u langs komen. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Stuur een e-mail of bel (038) 422 30 30

Project
advies

Bij de inrichting van uw werkomgeving zijn enkele zaken essentieel. Uiteraard moet het werkklimaat prettig zijn, dit verhoogt immers het arbeidsethos en het is goed voor de gezondheid van u en uw werknemers. Een ander belangrijk aspect is de identiteit die u wilt uitstralen naar uw klanten. De juiste inrichting kan zorgen voor succesvoller ondernemen.

Komt u uit Zwolle of omgeving en bent u benieuwd naar onze ideeën dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Voor Interieuradvies en project inrichting is onze showroom in Zwolle 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

Project inrichting advies Zwolle interieuradvies

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.