Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

SpindeNext_Categorie_Wand en raam

Gordijnen

Ontdek de luxe gordijnen en gordijnstoffen collectie in onze winkel te Zwolle. Zowel doorschijnende als verduisterende. In vele kleuren en dessins.

Raambekleding is in veel gevallen beeldbepalend voor de gezelligheid en sfeer in uw interieur. Dat geldt zeker voor gordijnen. Het maakt van een saaie kamer dan ook al snel een sfeervolle ruimte. Bij Spinde Next Interieur Design Zwolle  hebben we een prachtige gordijnen collectie opgebouwd van luxe en moderne gordijnstoffen met merken als Kinnasand , Jab, Kendix, Ploeg, Zimmer & Rohde, Designers Guild, Elitis, Dedar, Romo, Chivaso, Christian Fischbacher, Vescom etc.

Gordijnen zijn er in verschillende stijlen. Welke stof u kiest zal mede afhankelijk zijn van de ruimte waar het gordijn komt te hangen. In de woonkamer zullen gordijnen voornamelijk sfeermakers zijn, terwijl u in de slaapkamer sneller geneigd zult zijn te kiezen voor gordijnen met een verduisterend effect.

Vanzelfsprekend komen we uw gordijnen ook opmeten en ophangen. Het opmeten van uw gordijnen geeft u extra zekerheid. Zo krijgt u precies de gordijnen van de stof zoals we met elkaar besproken hebben. Geheel naar uw wensen. Wij werken met ons eigen gordijn atelier en leveren uitsluitend maatwerk.