Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opbergruimte voor in je woonkamer.

Opbergruimte voor in je woonkamer

 

Rondslingerende boeken, brieven, cd’s, dvd’s en speelgoed in je woonkamer? Jullie zijn sloddervossen of juist heel dynamisch en steeds met nieuwe dingen bezig. Het is slim om na te denken wat je hobby’s zijn. Dan kun je daar rekening houden bij de keuze voor je interieur.

 

Een salontafel met meerder lades is een goede oplossing voor het opbergen van je afstandsbedieningen, je ipad, aanstekers en kaartspelen. Kortom het kleine grut. Wij signaleren drie nadelen. Dit soort salontafels zijn niet altijd even elegant maar dat is een kwestie van smaak. (Er zijn ook heel veel mooie creatieve alternatieven, hierover in een andere blog meer). Ze staan vaak in de weg. Ze ontnemen je het zicht op het mooie karpet wat je hebt liggen.

 

Krantenlezers adviseren wij nog steeds een lectuurbak. Handig want je gooit al je lectuur in een keer op zijn plek. Als die vol is gooi je de kranten weg en je vind je mooie tijdschriften weer terug. Hij past onder een salontafel of in een afstandsbedieningen naast een mooie plant.

 

Je kunt het ook groter aanpakken. Lezers en verzamelaars hebben veel aan een wandvullende kast. Je kunt je boeken, cd’s, kandelaars, schalen en foto’s mooi afwisselend tonen. Wij vinden dat dit soort kasten een kamer vaak erg gezellig en persoonlijk maken. Als je toch onderdelen aan het zicht wilt onttrekken kun je een combinatie bedenken, een open kast met hier en daar een gesloten (gekleurde?) deur.

hele grote open boekenkast zwolle

San Giacomo heeft een aantal mooie oplossingen. San Giacomo maakt schitterend ontworpen boekenkasten, tv kasten, dressoirs en linnenkasten. Je kunt kiezen uit vele structuren, kleuren en ontwerpen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Tot slot nog even aandacht voor kasten die op zichzelf al mooi zijn. Vaak bieden deze kasten beperkte functionele ruimte aan Tv- en audioapparatuur. Belangrijker is dat ze vaak een mooie plek bieden om kunstobjecten in het zicht te plaatsen.

 

Wandkasten / boekenkasten / tv kasten.

Bij Spinde Next living Design vindt u een mooie collectie kasten, fauteuils, stoelen, banken of andere zitmeubelen voor uw huis of bedrijfsruimte. U vindt ons op de rand van het  centrum van Zwolle. Onze winkel biedt  inclusief Spinde Interieur & Styling bijna 1000 m2 zit- meubelen, verlichting, kasten bedden, vloerkleden, gordijnen, tapijt accessoires

Komt u uit de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dalfsen, Ommen, Heerde, Epe, Meppel of Dronten en u bent op zoek naar een nieuwe moderne / design meubelen, banken, fauteuils, gordijnen, verlichting, tapijt, vloerkleden of interieur advies bezoek dan eens onze showroom aan het Assiesplein 8 in Zwolle.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.