Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kasten en wandkasten.

Kasten en Wandkasten.

Een kast naar wens?
Op zoek naar een stijlvolle kast die geheel past bij uw persoonlijke wensen? De ruime collectie kasten biedt een oplossing voor elk interieur! Door de diverse mogelijkheden kan het lastig zijn een keuze te maken. Welk model past in het interieur en hoeveel opbergruimte is er nodig? Heeft u behoefte aan een buffetkast, boekenkast, vitrinekast, ladekast of wandmeubel? Bij Spinde Next Living Design helpen we u graag met het kiezen van de juist kast, perfect passend bij uw woonkamer, eetkamer, slaapkamer of hal.

Boekenkast met tv Spinde Next zwolle San giacomo      San giacomo modo wandkasten spinde next

untitled     San giacomo dressoir design hout lak

kledingkast san giacomo dealer Spinde next zwolle                       kast san giacomo 2

 

Met het Italiaanse betaalbare design kasten label San Giacomo hebben wij een perfecte partner voor alle slimme, functionele TV/audio oplossingen, boekenkasten, dressoirs en slaapkamerkasten. Leverbaar in mat & hoogglans lakken en in verschillende houtsoorten. Wij komen graag bij u thuis om samen met u de juiste kast te kiezen die bij u past!

Wilt u alvast wat inspiratie op doen? Bekijk dan de volgende 2 inspiratie boeken: inspiratieboek 1  inspiratieboek 2  Inspiratie boek 3 Lampo San Giacomo

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.