Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mooie houten eetkamertafel

Mooie houten eetkamertafel

Een tijd lang was het ‘in’ om voor de tv te eten of aan een eetbar. Tegenwoordig is juist een mooie houten eetkamertafel weer terug van weggeweest. Om aan te eten, te werken, gasten te ontvangen, huiswerk te maken. Hij kan niet groot genoeg zijn. Het mag een pronkstuk zijn in de woning, maar er moet ook aan geleefd kunnen worden. Het liefst van hout, want dat materiaal zorgt voor een warme gezellige uitstraling en kan tegen een stootje. Een een grote houten tafel staat symbool voor een fijn familieleven.

 

Hoe ziet die ideale houten tafel er uit? Kies je voor een rond, vierkant of rechthoekige model? En ga je voor een strak model of voor een mooie robuuste houtsoort. De antwoorden hierop hangen af van een aantal factoren. Hoe is je gezinssamenstelling? Krijg je veel eters? Hoe ziet de ruimte eruit?

Je staat er niet echt bij stil, maar een mooie houten eetkamertafel neemt een belangrijke plek binnen je woning in. Dus denk goed over je keuze na en laat u goed voorlichten voordat je een mooie houten tafel aanschaft.

Kom vrijblijvend lang voor een kop koffie en laat u voorlichten over de mogelijkheden.

Lens eetkamertafel van rossem meubelen

lens eetkamerstafel van rossum meubelen 1

Tafels / wandtafels.

Bij Spinde Next living Design vindt u een mooie collectie eetkamertafels,wandtafels, salontafels, bijzettafels en glastafels  van merken zoals: Pilat & Pilat ,  Kluskens meubelen en GM design, voor uw huis of bedrijfsruimte. U vindt ons op de rand van het centrum van Zwolle. Onze winkel biedt  inclusief Spinde Interieur & Styling bijna 1000 m2 zitmeubelen, verlichting, kasten, bedden, vloerkleden, gordijnen, tapijt en accessoires

Komt u uit de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dalfsen, Ommen, Raalte, Heerde, Epe, Meppel of Dronten en u bent op zoek naar een nieuwe moderne / design meubelen, banken, fauteuils, gordijnen, verlichting, tapijt, vloerkleden of interieur advies bezoek dan eens onze showroom aan het Assiesplein 8 in Zwolle.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.