Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Creëer de juiste sfeer met verlichting.

 Creëer de juiste sfeer met verlichting

Overdag komt er via de ramen meestal voldoende daglicht in je kamer. ’s Avonds, bij te weinig daglicht heeft je interieur behoefte aan kunstlicht. Je hebt zelf in tegenstelling tot daglicht invloed op kunstlicht.

Om een grote ruimte te verlichten kun je kiezen voor basisverlichting. Basislicht is het eerste ‘functionele’ licht dat je aandoet als je een kamer binnentreedt. Basisverlichting spreidt hun licht in alle richtingen en kan een totale kamer verlichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plafonnieres. Vind je het lekker om op de bank een boek te lezen? Of heb je een bijzonder schilderij dat wel wat meer mag opvallen? Kies dan voor accentverlichting. Accentverlichting zorgt voor direct licht. Hiervoor kun je het beste halogeenspots gebruiken.

Ben je op zoek naar verlichting om ’s avonds aan te zetten? Om gezellig bij te kunnen gaan zitten? Kies dan voor sfeerverlichting. Denk aan tafellampen of vloerlampen. Met sfeerverlichting kun je details benadrukken die je bevallen en verberg je de minder fraaie hoeken. Bij  ons vind je een uitgebreid assortiment met de beste lampen voor op de bijzettafel en voor op een dressoir.

&tradition Trash me design lamp spinde next zwolle

 

 

Naast de tafellampen en de vloerlampen vind je bij ons ook hanglampen. Bij Spinde Next hebben ze een ruime keuze aan hanglampen van verschillende materialen in het assortiment: glazen hanglampen, metalen hanglampen en design hanglampen. Hanglampen zorgen voor een schaduwloos licht en versterken een klassiek of romantisch interieur.

 

Verlichting / Lampen.

Bij Spinde Next living Design vindt u alle verlichting voor uw huis of bedrijfsruimte. U vindt ons op de rand van het  centrum van Zwolle. Onze winkel biedt  inclusief Spinde Interieur & Styling bijna 1000 m2 zit meubelen, verlichting, kasten bedden, vloerkleden, gordijnen, tapijt accessoires

Komt u uit de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dalfsen, Ommen, Heerde, Epe, Meppel of Dronten en u bent op zoek naar een nieuwe moderne / design meubelen, banken, fauteuils, gordijnen, verlichting, tapijt, vloerkleden of interieur advies bezoek dan eens onze showroom aan het Assiesplein 8 in Zwolle.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.