Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Insert hoekbank.

MATERIAAL:

Stof en leer.

AFMETINGEN:

Breedte: 143, 183, 213 of 243 cm
Hoogte: 77 cm
Zithoogte: 42 cm (optie +2 cm)
Diepte: 95 cm

Categorieën: , Merk: Pode

Beschrijving

De Insert hoekbank van Pode.

Een hoekbank voor elk interieur. De hoekbank Insert van Pode ontworpen door Jet Dircks voelt zich thuis in elk interieur. Van warm en gezellig tot strak en stijlvol. De bank is leverbaar in stof en leer, waarbij je de karakteristieke bies in een afwijkende kleur of ander materiaal kunt laten uitvoeren voor een persoonlijk accent. Durf jij wel een gewaagde kleurencombinatie aan? Dan is de Insert hoekbank jouw canvas

Volop mogelijkheden.

Het programma Insert heeft elementen in allerlei breedtes, van 2,5- tot 4-zits. Ideaal om te combineren met een schakelbank met poef of een chaise longue. En alsof dat nog niet comfort genoeg is, zijn er ook nog twee verschillende poefs verkrijgbaar. Kortom volop mogelijkheden.

Liever een rechte bank inplaats van een hoekbank? Kijk dan bij de mogelijkheden van de edit bank

Over Pode.

Pode is echt Nederlands topdesign, dat zijn weg vindt naar liefhebbers door heel Europa. Verrassend, fris, kleurrijk en toch heel betaalbaar. Een complete lifestyle collectie, waarmee je je hele woonkamer kunt inrichten. Daarvoor werken we samen met gerenommeerde ontwerpers die hun sporen verdiend hebben, en elke keer weer vernieuwende, innovatieve creaties afleveren. Een speciale rol is weggelegd voor artdirectors Roderick en Claire Vos. Zij geven de Pode collectie een geheel eigen identiteit, in kleur, stijl en ontwerp.

Offerte aanvragen

Hoekbank Insert van Pode

Insert hoekbank.

Bestellen

Hoekbank Insert van Pode

Insert hoekbank.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.