Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Sculpures jeux komt met nieuwe kleuren voor de Apha Chair.

Sculpures jeux komt met nieuwe kleuren voor de Apha Chair

Sculptures jeux komt naast  de 2 kleuren die er al waren wit en zwart met nieuwe kleuren voor de eetkamerstoel Alpha.

Met met de nieuwe kleuren kun je je eetkamer kleurrijker maken dan ooit te voren.

Sculptures Jeux.

Hun creaties zijn in de eerste plaats gekenmerkt door de Made in Italy ontwerp, het resultaat van hun samenwerking met Bragagnolo groep. Het bedrijf is sinds hun oorsprong voor zijn hoge kwaliteit houtwerk gekozen door hen, deze samenwerking heeft geleid tot samenwerking bij het opzetten Eppi’s voor de afzet van Sculpturen-Jeux merkproducten. Het wederzijds vertrouwen en de langdurige relatie leidde tot de ideale fusie van de twee bedrijven: vandaag Eppi’s is geïnspireerd op spirituele en geestelijke erfgoed Sculptures Jeux’s en geeft het nieuwe leven.

De zorg voor details en het zoeken naar innovatieve materialen, gecombineerd met voortdurende experimenteren op een milieuvriendelijke context, zijn de kernprincipes van de filosofie van het bedrijf, waardoor de unieke collecties maken.

De puurheid en eenvoud van de kruisingen tussen de verschillende delen van de structuren verlenen deze objecten een vrijheid van meningsuiting in elke woonomgeving: elk meubelstuk is nooit hetzelfde, integendeel, het volgt de vloeiende van de vorm van aanpassing aan de functie. Van een delicate sier evenwicht tot de levendigste chromatiek, elk detail toont de sensitiviteit en de competentie van de ontwerpers die leven geeft aan Sculptures Jeux, met items vinden gestalte in beelden, om te kunnen spelen in een eigen huis.

 

Alpha chair.

De alpha chair is een eetkamerstoel van beukenhout met zitting en rugleuning in beuken fineer. Is verkrijgbaar in diverse kleuren of dekkend gelakt zwart of wit.

Deze eetkamerstoel is stapelbaar.

 

Fauteuils / Stoelen.

Bij Spinde Next living Design vindt u een mooie collectie fauteuils, stoelen, banken of andere zitmeubelen voor uw huis of bedrijfsruimte. U vindt ons op de rand van het  centrum van Zwolle. Onze winkel biedt  inclusief Spinde Interieur & Styling bijna 1000 m2 zitmeubelen, verlichting, kasten bedden, vloerkleden, gordijnen, tapijt accessoires

Komt u uit de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dalfsen, Ommen, Heerde, Epe, Meppel of Dronten en u bent op zoek naar een nieuwe banken, fauteuils, gordijnen, verlichting, tapijt, vloerkleden of interieur advies bezoek dan eens onze showroom aan het Assiesplein 8 in Zwolle.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.