Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Roadkill voor in de woonkamer.

Roadkill voor in de woonkamer

Sinds kort heeft het Nederlandse merk Carpet Sign beestachtige vloerkleden in de collectie…

 

Onder de naam Roadkill zijn deze opvallende vloerkleden ontworpen door twee, eveneens Nederlandse, ontwerpers waarvan Roderick Vos er één is. Hij studeerde in 1990 af aan de Design Academy in Eindhoven en heeft nu, samen met zijn vrouw Claire Vos (industrieel ontwerpster), zijn eigen ontwerp-studio in ‘s Hertogenbosch. Marieke Staps is de andere ontwerpster. Ook zij studeerde af aan de Design Academy, echter in 2008.

Bij de Roadkill zijn er vier ontwerpen mogelijk, elk van een ander dier. De wolf is de kleinste met een lengte van 340 centimeter.

carpet-sign-roadkill-vloerkleed-wolf

de volgende maat is de lynx waarvan de lengte 20 centimeter meer is, namelijk 360 centimeter.

vloerkleed-carpet-sign-roadkill

De bison is er in twee verschillende maten, de gewone bison heeft een lengte van 360 centimeter en de bison XL is maar liefst 430 centimeter.

carpet-sign-roadkill-vloerkleed-zwolle

En dan is er nog de stier met een lengte van 350 centimeter of de stier XL met een lengte van 430 centimeter.

carpet-sign-roadkill-vloerkleed

Om de Roadkill goed te laten aansluiten bij de kleuren die je hebt gebruikt in je interieur zijn er vier kleurmogelijkheden. Je hebt daarbij de

keuze uit ‘Navajo White’,‘Indian Red’, ‘Golden Rot’ en.‘Dark Slate Grey’

screen-shot-2013-04-08-at-19-59-13-1 screen-shot-2013-04-08-at-19-58-58-1 screen-shot-2013-04-08-at-19-58-44-1 screen-shot-2013-04-08-at-19-58-20-1

Vier sterke dieren die je als tapijt in je kamer kan hebben liggen maar dan gemaakt van 100% polyester. Door de hoge, getufte pool van 8 centimeter ontstaat er een warrige en steeds veranderende structuur.

Ook de glans van de polyester draagt hier zijn steentje aan bij.

 

Zo word Roadkill gemaakt.

 

Vloerkleden / Karpetten.

Vloerkleden kunnen uw woonkamer liften en helemaal afmaken, maar de verkeerde keuze voor een vloerkleed / karpet kan uw woonkamer dan ook ruïneren
Daarom is het belangrijk om er voldoende aandacht aan te besteden voordat u een vloerkleed koopt.
U bent op zoek naar een vloerkleed en daar kunt u wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij u de beste informatie over het karpet.
Ook kunnen wij bij u thuis langs komen met stalen om een advies op maat te geven.

Spinde Next Living Design heeft een van de mooiste collectie’s vloerkleden en karpetten van de regio Zwolle. De stalen van de karpetten kunnen altijd mee naar huis worden genomen om het daar in uw eigen situatie te kunnen bekijken.
Kom langs in onze ruime showroom en laat u inspireren. Voor de regio Kampen, Zwolle, Ommen, Dronten Apeldoorn, Dalfsen, Hattem, Epe, Raalte en Heerde bieden wij een enorme keuze aan vloerkleden en karpetten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.