Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

Porselein als kapstok.

Porselein als kapstok.

Wil je iets anders als anders als kapstok en ben je op zoek naar iets bijzonders?

De kapstok China, is ontworpen door Apartment 8, kan hier misschien wel voor zorgen!

Deze eye-catcher is te vinden in de collectie van het Duitste merk Schönbuch en is een goed voorbeeld van waar de ontwerpen van Schönbuch aan moeten voldoen. Naast dat ze mooi moeten zijn om naar te kijken vinden ze het ook erg belangrijk om het praktische niet uit het oog te verliezen. Daarnaast willen ze er voor proberen te zorgen dat mensen óók de garderobe en entree met zorg gaan inrichten.

Schönbuch model ChinaDe China bestaat uit vier porseleinen borden in verschillende afmetingen en elk met een andere uitvoering. Elk bord heeft zijn eigen vormgeving en versiering van de rand.

schonbuch china kapstok

Het kleinste bordje heeft een diameter van maar 8 centimeter. Mocht deze te klein zijn dan is de volgende maat is 1,5 centimeter groter met zijn diameter van 9,5 centimeter. Daarna is er een bord te kiezen met een diameter van 13 centimeter en de allergrootste is maar liefst 17 centimeter. Ze hangen in totaal 8 centimeter van de wand af door een stangetje van geborsteld rvs. Hieraan zit ook het praktische haakje waaraan je je jas kan ophangen. Natuurlijk kun je ook een hanger aan het stangetje zelf hangen.

Per afmeting zitten ze telkens met twee stuks verpakt. Maar heb je liever een combinatie van de vier verschillende maten en heb je aan vier borden genoeg? Dán kun je kiezen voor de combinatie-set waarbij er van elk model één in zit.

Door het gebruik van borden bij dit ontwerp kan de China ook een eigenzinnig object in de keuken zijn om bijvoorbeeld je handdoek of schort aan op te hangen.

Hun eenvoudige vormgeving en het gebruik van weinig verschillende materialen zorgt er voor dat de China een subtiele, strakke uitstraling heeft. Hij kan als eye-catcher in een modern interieur maar ook bij een interieur met iets meer versieringen kan hij heel goed passen. Wil je dat ze niet te veel in het oog springen maar dat ze meer een verrassing vormen wanneer mensen ze zien hangen, dan kun je ze tegen een witte of lichte kleur wand hangen. Door meer contrast te kiezen met de achterwand, bijvoorbeeld met een gekleurde of misschien zelfs wel een zwarte achterwand krijgt de China meteen meer aandacht.

Layout 1

Hij neemt relatief weinig ruimte in beslag maar hou wel rekening met de ruimte die je nodig hebt om er langs te lopen. Ook de hoogte waarop je ze hangt is hierbij belangrijk, je wilt natuurlijk voorkomen dat ze beschadigd raken.

Als je niet heel veel ruimte hebt en je kiest er voor om slechts enkele jassen direct bij de hand te willen hebben dan is de China hier uitermate geschikt voor. Wil je meerdere jassen kwijt dan is het verstandig om hier een andere garderobe voor te kiezen waar je meer ruimte hebt. De gasten kunnen dan bijvoorbeeld hun jassen op de China hangen terwijl de rest van de tijd je zelf de ruime garderobe gebruikt.

 

Accessoires / Krukjes

Bij Spinde Next living Design vindt u alle leuke accassoires voor uw huis of bedrijfsruimte. U vindt ons op de rand van het  centrum van Zwolle. Onze winkel biedt  inclusief Spinde Interieur & Styling bijna 1000 m2 zit-, meubelen, verlichting, kasten bedden, vloerkleden, gordijnen, tapijt en accessoires

Komt u uit de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dalfsen, Ommen, Heerde, Epe, Meppel of Dronten en u bent op zoek naar een nieuwe meubelen, banken, fauteuils, gordijnen, verlichting, tapijt, vloerkleden of interieur advies bezoek dan eens onze showroom aan het Assiesplein 8 in Zwolle.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.