Assiesplein 8, Zwolle, 038 – 422 30 30

GUUS, AANGENAAM

GUUS, AANGENAAM

Guus is een zinnelijk man, een Bourgondiër in maatpak. Guus houdt van glooiingen en een welgevormde vrouw. Hij is royaal en gaat voor het beste.

Dat is, als Guus een echt mens was geweest. Maar Guus is een bank, van Spinde Next. Prachtige vormgegeven, met sensuele plooien in het zitvlak. In stof en leer als hoekbank, samenstelling en tweezits.

Wilt u Guus beter leren kennen? Laat dan u gegevens achter via de offerte knop. Of kom langs in de winkel en geniet van Guus onder genot van een kop koffie.

 

cartel living       guus bank cartell living

 

Banken / Hoekbanken. 

Bij Spinde Next living Design vindt u een mooie collectie fauteuils, stoelen, banken of andere zit meubelen voor uw huis of bedrijfsruimte. U vindt ons op de rand van het  centrum van Zwolle. Onze winkel biedt  inclusief Spinde Interieur & Styling bijna 1000 m2 zitmeubelen, verlichting, kasten bedden, vloerkleden, gordijnen, tapijt accessoires

Komt u uit de regio Zwolle, Apeldoorn, Kampen, Dalfsen, Ommen, Heerde, Epe, Meppel of Dronten en u bent op zoek naar een nieuwe moderne / design meubelen, banken, fauteuils, gordijnen, verlichting, tapijt, vloerkleden of interieur advies bezoek dan eens onze showroom aan het Assiesplein 8 in Zwolle.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Krijg als eerste te horen over onze nieuwe producten, design trends en meer.