Nu gratis kussen bij Gigi fauteuil van Label.

Gigi draaifauteuil nu met gratis kussen!

De Gigi fauteuil van Label door Gerard van den Berg ontworpen fauteuil, is een bijzonder vormgegeven schelp met 101 zitmogelijkheden. Een fauteuil om in te wonen en ook heerlijk om in te hangen/liggen.
IMG_3090
Vanaf vandaag tot en met 30 juni 2017 kan de Gigi fauteuil van Label besteld worden met gratis kussen uit dezelfde prijscategorie stof/leer, dit geldt voor een aantal uitvoeringen. U heeft als klant  de mogelijkheid om bij deze promotie te kiezen uit de volgende stofsoorten: Atohi en Cross (eigen stof), Hallingdal, Divina, Tonus (Kvadrat stoffen), Nevada, Ploegwool, Feltwool (De Ploeg stoffen). Daarnaast zijn alle onze leersoorten mogelijk met uitzondering van Mammut, Rex, Yak, Ohmann 1012, 1416 en 1010.

 

Gigi draaistoel label stof Spinde Next Zwolle Gigi draaistoel Yak leer Spinde Next Zwolle Gigi fauteuil label Spinde Next Zwolle Gigi fauteuil stof Label van den Berg Spinde Next Zwolle Gigi fauteuil label van den Berg Spinde next Zwolle

De Gigi fauteuil van label van den Berg staat bij ons in de showroom. Wij zijn u premium dealer voor Gelderland, Drenthe, Overijssel en Flevoland. U vindt ons aan het Assiesplein te Zwolle.